{"id":3017,"date":"2022-03-21T23:06:40","date_gmt":"2022-03-21T22:06:40","guid":{"rendered":"https:\/\/snapsa.se\/?post_type=recept&p=3017"},"modified":"2022-07-02T16:01:41","modified_gmt":"2022-07-02T15:01:41","slug":"oscar-iis-buffesnaps","status":"publish","type":"recept","link":"https:\/\/snapsa.se\/recept\/oscar-iis-buffesnaps\/","title":{"rendered":"Oscar II:s buff\u00e9snaps"},"content":{"rendered":"\n

Oscar II:s buff\u00e9snaps kan du exempelvis servera till midsommar. Var ute i god tid innan du vill servera snapsen f\u00f6r att den ska bli riktigt god. Du smaks\u00e4tter Br\u00e4nnvin Special med pomeransskal, kanelst\u00e5ng, korianderfr\u00f6 och hackade mandlar. Foto: ICA<\/a><\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Oscar II:s buff\u00e9snaps kan du exempelvis servera till midsommar. Var ute i god tid innan du vill servera snapsen f\u00f6r att den ska bli riktigt god. Du smaks\u00e4tter Br\u00e4nnvin Special med pomeransskal, kanelst\u00e5ng, korianderfr\u00f6 och hackade mandlar. Foto: ICA<\/p>\n","protected":false},"featured_media":2973,"comment_status":"open","ping_status":"closed","template":"","meta":{"_acf_changed":false},"tags":[43],"acf":{"ingredienser":"75 cl Br\u00e4nnvin special (34%)
\r\n2 pomeransskal
\r\n1 kanelst\u00e5ng
\r\n1 msk korianderfr\u00f6
\r\n2 hackade mandlar
","gor_sa_har":"Fyll en flaska med br\u00e4nnvinskryddorna och h\u00e4ll p\u00e5 Br\u00e4nnvin Special.

\r\nS\u00e4tt p\u00e5 korken och l\u00e5t flaskan st\u00e5 i rumstemperatur i 10 dagar.

\r\nSkaka om flaskan varje dag.

\r\nD\u00e4refter \u00e4r kryddbr\u00e4nnvinet f\u00e4rdigt att anv\u00e4ndas, men kan med f\u00f6rdel st\u00e5 betydligt l\u00e4ngre, faktiskt upp till ett \u00e5r.

\r\nTips: \u00c4r smaken f\u00f6r kraftig kan man anv\u00e4nda inneh\u00e5llet som essens och sp\u00e4 ut det med mer br\u00e4nnvin efter tycke och smak. Kryddorna kan vid serveringen vara kvar i flaskan eller filtreras bort genom ett kaffefilter.","_thumbnail_id":2973},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/snapsa.se\/wp-json\/wp\/v2\/recept\/3017"}],"collection":[{"href":"https:\/\/snapsa.se\/wp-json\/wp\/v2\/recept"}],"about":[{"href":"https:\/\/snapsa.se\/wp-json\/wp\/v2\/types\/recept"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/snapsa.se\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=3017"}],"version-history":[{"count":0,"href":"https:\/\/snapsa.se\/wp-json\/wp\/v2\/recept\/3017\/revisions"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/snapsa.se\/wp-json\/wp\/v2\/media\/2973"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/snapsa.se\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=3017"}],"wp:term":[{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/snapsa.se\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=3017"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}