Till nubbar så tuggar man sill, fallera.
För resten kan man taga vad man vill, fallera.
För om man är oviss, och sillen är ansjovis,
så tar man bara ett par nubbar till fallera.
Till nubbar så tuggar man sill, fallera.
För resten kan man taga vad man vill, fallera.
För om man är oviss, och sillen är ansjovis,
så tar man bara ett par nubbar till fallera.
Du lindar av olvon en midsommarkransoch hänger den om ditt hår.Du skrattar åt mångubbens benvita glanssom högt över tallen står.I
Det vankas brännvin här uti Norden, för här är kallast på hela jorden. Ty brännvin giver oss must och märg,
Ljuva Bohuskustger semestern glädje och lust.Sommaren är härmed vatten och båtar och skär.Se havet rullar in,höj ditt glas nu med
Helan gick i vänstra foten, bom-faderi och faderaderallaGudskelov så vet jag boten, bom-faderi, faderallan-lej,Halvan ställer saken rätt, bom-faderi, faderallan-lej.Hugg i!På
En kall ruskig höst, kom vinden från öst,och medförde strom och dimma.Å då tyckte jag, att lämpligt va´att lära min
Gläns över sjö och strand,stjärna ur fjärran,du som i Österlandtändes av Herran.Stjärnan från Betlehemleder ej bort, men hem.Barnen och herdarnaföljer
Våren kommer, våren kommer ljust och grönt.Värmen vinner, snön försvinner gud så skönt.Snapsen står på kryddning och får karaktär.Skål för
Supen den rinner längs strupen fram,värmer och gör att det fest blir med glam.Äta sin kräfta med smak utav dill,man
Det borde va’ mer tradition omkring drycker.Nu styrs det för mycket av trendiga nycker.Som Yoghurt-dryck, is-te och smoothies och läsk!Jag
Först sill och potatis sen jordgubbeglass,när nattsolen skiner på Sjöbloms dass.Åh, midsommar!
Mera brännvin i glasen.Flera glas på vårt bord.Flera bord på kalasen.Flera kalas på vår jord.Flera jordar kring månen.Flera månar kring
Jag var ung en gång för länge sen,en blottare på stan,och dessutom var jag traktens nymfoman.Varje flicka, varje pojke,var för
I kväll skall vi dansa och sjungaoch leve-ropen skall rungaför Adam och Eva, de unga.Ty man är glad och säll
En vanlig grönsaks rika saft har kryddats och hällts på buteljer. Vi fyller bägarn av all vår kraft, vi smakar
Vi skålar för våra vänneroch dom som vi känneroch dom som vi inte kännerdem skiter vi i
Fordom odlade man vindruvsranka,av vars saft man gjorde ädelt vin.Nu man pressa saften ur en planka,doftande som äkta terpentin.Höj din