Snapsa.se

Sök
Stäng denna sökruta.

7 tillbehör som passar till julsnapsen

7 tillbehör som passar till julsnapsen

Innehållsförteckning

Här berättar vi om 7 tillbehör, såsom kakor och olika bröd, som passar bra till din julsnaps.

Nedan berättar vi mer om de tillbehör vi precis nämnt. Alla förslag är hämtade från Mellisdags lista över julrecept.

1. Dadelbollar till snapsen

Dadelbollar är ett smidigt julsnacks till snapsen. Tillredningstiden är cirka 5 minuter och smaken av kakao och kaffe passar bra ihop med såväl snaps som glögg. En grundsats räcker till att göra 16 dadelbollar.

2. Chokladcrisp till snapsen

Chokladcrisp tar cirka 15 minuter att tillreda och har en god smak av mörk choklad och hasselnötter. Grundreceptet ger dig cirka 20 chokladcrisp.

3. Julknäcke till snapsen

Julknäcke tar cirka 70 minuter att tillaga och smakar underbart gott. Som tillbehör till knäcket passar bland annat en god julost och/eller julskinka. Julknäcke har en god smak av främst kanel, mandel och solroskärnor. Grundreceptet ger cirka en plåt julknäcke.

4. Mjuk pepparkaka

Mjuk pepparkaka är ett gott tilltugg till snapsen. Det tar cirka 35 minuter att tillaga, och ger cirka 10 bitar. Den mjuka pepparkaka vi syftar på har en smak av främst kardemumma och kanel.

5. Saffransskorpor

Saffransskorpor tar cirka 70 minuter att tillaga och grundreceptet ger dig cirka 40 skorpor. Skorporna smakar gott till både snaps och glögg, och smaken av saffran blandas på ett bra sätt tillsammans med sötmandeln.

6. Chokladbräck

Chokladbräck tar cirka 15 minuter att tillaga och ger dig omkring en plåt färdiga chokladbräck. Smaken av choklad blandas här med cashewnötter, gojibär och flingsalt.

7. Vörtbröd

Vörtbröd är ett gott tilltugg till julsnapsvisorna. Dels för att det har en god smak av bland annat nejlika, julmust, sirap och russin, men även för att du kan ha ett juligt pålägg på det såsom julskinka och julost. Grundreceptet ger dig totalt 2 st. limpor och tar 105 minuter att tillaga.

Facebook
WhatsApp
Email
Print

Populära artiklar