Snapsa.se

Sök
Stäng denna sökruta.

Apelsin- och fänkålssnaps

Apelsin & fänkålssnaps

Ingredienser

1/2 apelsin
1/2 vaniljstång
1 msk fänkålsfrön
35 cl vodka

Gör så här

Skölj apelsinen och skär sedan en tunn spiral från skalet.

Klyv vaniljstången och lägg den tillsammans med apelsinskal och fänkålsfrön i en flaska.

Häll över vodka och låt stå i rumstemperatur 1-2 dagar.

Sila och kyl snapsen innan servering.
Facebook
WhatsApp
Email
Print

Andra har även tittat på

citron, snaps

Citronsnaps

Smaksätt din egen snaps! Här en fräsch favorit smaksatt med citron. Citronsnapsen blir en höjdare till årets högtider som jul,

Läs mer »
Herrgårdssnaps

Herrgårdssnaps 

Den här herrgårdssnapsen är mästerlig och mycket aromatisk. Torkade nypon, ingefära och stjärnanis ger krydda och fenomenal smak i snapsen.

Läs mer »
Manhattan: En tidlös cocktail

Manhattan: En tidlös cocktail

Cocktailen Manhattan är en ikonisk drink som föddes på Manhattan Club i New York City runt 1880-talet. Drinken blev snabbt känd över hela världen och har sedan dess varit en stående favorit bland cocktailentusiaster. Det som är mest fascinerande är att Manhattan, som serveras på kvalitetsbara runt om i världen idag, ser och smakar precis som den gjorde för över hundra år sedan. Med sin kombination av amerikansk whiskey, italiensk vermouth och några droppar av aromatiska bitters är Manhattan en tidlös och läcker cocktail – en definition av vad en cocktail bör vara.

Läs mer »