Snapsa.se

Apelsin- och fänkålssnaps

Apelsin & fänkålssnaps
Kategori:

Ingredienser

1/2 apelsin
1/2 vaniljstång
1 msk fänkålsfrön
35 cl vodka

Gör så här

Skölj apelsinen och skär sedan en tunn spiral från skalet.

Klyv vaniljstången och lägg den tillsammans med apelsinskal och fänkålsfrön i en flaska.

Häll över vodka och låt stå i rumstemperatur 1-2 dagar.

Sila och kyl snapsen innan servering.
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Andra har även tittat på

Risö snaps

Krydda din egna snaps med örter från trädgården. Det är lätt att göra och allt som krävs är lite tid

Läs mer »
dill, snaps

Dillsnaps 

Snaps hör högtiderna till, varför inte göra egen dillsnaps? Det är enkelt att smaksätta egen snaps, här kryddar vi med

Läs mer »
julsnaps

Julsnaps

Med detta recept kan du göra en härlig julsnaps med underbar smak. Snapsen är enkel att göra men spriten behöver

Läs mer »

Hemgjord limoncello

Med grappa som bas blir den italienska citronlikören en riktig höjdarsnaps till midsommarsillen, eller bjud traditionellt som digestif! Allt du

Läs mer »
Herrgårdssnaps

Herrgårdssnaps 

Den här herrgårdssnapsen är mästerlig och mycket aromatisk. Torkade nypon, ingefära och stjärnanis ger krydda och fenomenal smak i snapsen.

Läs mer »
citron, snaps

Citronsnaps

Smaksätt din egen snaps! Här en fräsch favorit smaksatt med citron. Citronsnapsen blir en höjdare till årets högtider som jul,

Läs mer »